Каширований картон для виготовлення поліграфічної продукції

Каширований картон для виготовлення поліграфічної продукції

Ця стильна упаковка для рому Mount Gay виготовлена з кашированого картону з матовою ламінацією і конгревним (випуклим) тисненням. Краса😍

Але що ж таке каширований картон і чим він відрізняється від звичайного картону? – спитаєте ви🤔

✅ Термін «каширування» походить від німецького слова “kaschieren” – обклеювати, дублювати. Процес каширування полягає в приклеюванні паперу з нанесеним на нього зображенням до більш щільної основи, або приклеюванні двох картонів одне до одного.

✅ Каширування широко застосовується при створенні виробів, де потрібна особлива жорсткість: блокноти чи книги в палітурці, календарі типу” Будиночок” з основою з кашированого картону чи навіть “квартальні” календарі, чи елітне картонне паковання з підвищеною міцністю.

✅ У випадках, коли це, наприклад, палітурка, то каширування відбувається задрукованого паперу на цупкий палітурний картон, а коли це паковання – то картон до картону.

✅ Окрім того, кашировані картонні коробки мають підвищену міцність. Така упаковка забезпечить збереження будь-якого продукту – від тендітної скляного посуду до мобільного телефону.

Замовити виробництво такої упаковки можна у нас👌🏻 Навіть якщо у вас немає макету упаковки – наші дизайнери допоможуть з розробкою та підготовкою до друку🔝