І пакети нам під силу!

І пакети нам під силу!

Ось і настав 2019 рік. Пройшли новорічні свята і все поступово приймаються за роботу, будують плани, опрацьовують бюджет, коригують невдачі минулого і розглядають перспективи на майбутнє. З кожним новим роком виникає бажання вдосконалюватися, робити щось нове й краще. І в 2012 році ми відкрили для себе нові можливості виробництва продукції.

Тепер в асортименті поліграфічних виробів додана вельми необхідна і популярна річ — паперовий брендований пакет.

Перед тим як повідомити Вам про це нововведення, в кінці минулого року ми протестували виробництво пакетів на собі. Ми виготовили близько 300 шт. з щільною ламінованого паперу, дизайн оформили в нашому корпоративному стилі. Пакети витримали тривале перенесення подарунків вагою більше 1,5 кілограма, що не подряпалися, не намокли і не порвалися. Загалом, пройшли вдале випробування.

Тепер ми з упевненістю пропонуємо Вам скористатися новою послугою від дизайн-студії і друкарні «Салютис» по виготовленню корпоративних паперових пакетів.

Звертайтеся і Ви не пошкодуєте, що замовили пакети саме у нас!

P.S. На даний момент проводиться виготовлення пакетів невеликими тиражами — до 1000 шт. За деталями звертайтеся до наших менеджерів!