Фото зйомка

Дизайн-студія Салютіс здійснить професійну фотозйомку для вашого бізнесу. Наші фахівці розуміють, що зйомка кожного окремого типу вимагає особливого підходу, в якому немає дрібниць. Важливий ракурс, освітлення, фон, а також обладнання, за допомогою якого проводилася зйомка.

Найбільш поширені типи фотозйомок:

  1. Предметна фотозйомка для сайтів та друкованих каталогів. Наразі, фотозйомка предметів є дуже затребуваною, але в той самий час, доволі непростим видом фотомистецтва, тому що в цьому жанрі є низка нюансів і підводних каменів, про які знає не кожен фотограф. До того ж, практика доводить, що й одних знань тут недостатньо. Фотограф, предметна зйомка для якого, частина ремесла, повинен володіти ще й художнім чуттям, інтуїцією й умінням бачити прекрасне в буденних речах. Останнім часом, цей вид фото майстерності став особливо популярним у зв’язку з розвитком торгівлі через інтернет.
  2. Фотозйомка інтер’єрів застосовується також для демонстрації краси інтер’єрів клубів, ресторанів, готелів, медичних центрів і СПА комплексів. Якісно, талановито виконані роботи можуть бути використані для художнього оформлення інших приміщень. Надзвичайно важливою є фотозйомка інтер’єрів готелів, адже переважна кількість бронювань клієнти здійснюють в режимі онлайн. Вибір місця відпочинку, перш за все, базується на описі сервісу і візуальною оцінкою обстановки номерів, тому вкрай важливо розмістити на сайті якісні фото, на яких інтер’єр буде виглядати стильним і комфортним. Красиві фотографії інтер’єрів номерів, лобі, зон відпочинку, СПА-зон, ресторану, ландшафтного дизайну зроблять користувача сайту вашим реальним гостем.
    Для реалістичних фото інтер’єрів готелів може бути використано мобільне світлове обладнання, а також технологія створення візуальних турів. Вона дозволить викликати у вашого потенційного клієнта відчуття реальної прогулянки по готелю і його території.
  3. Іміджева предметна фотозйомка. Фотографії такого типу використовуються як допоміжний інструмент продажів. Такі фотографії зображують предмет у використанні, що розкриває всі його переваги.
  4. Рекламна фотозйомка товару демонструє, як зміниться життя покупця якщо він купить саме ваш товар. Такі фотографії найчастіше використовують в шапках сайту виробника або преміальних продавців, а також на упаковках.

Київ — місто високих стандартів, де у всіх сферах бізнесу панує жорстка конкуренція. Дизайн-студія Салютіс допоможе вашому інтернет-магазину виділитися серед загальної маси, створивши такі зображення товару, які спонукатимуть клієнта придбати.

У Києві ціна на предметну фотозйомку для інтернет-магазинів може досить широко варіюватися. Слід врахувати, що якісна предметна фотозйомка неможлива без спеціального професійного обладнання – освітлювальної апаратури, штатива. А тому, надто низька ціна має вас насторожити. Є ризик натрапити на дилетантів, результатом роботи яких будуть неякісні зображення товару, що відлякують потенційних клієнтів. Дизайн-студія «Салютіс» допоможе сформувати унікальний образ кожного товару, підкреслить його якість, престижність, стильність.

Фотозйомка інтер’єру будь-якого приміщення в Києві. Фотозйомка дизайну інтер’єрів та архітектури часто необхідна для розміщення зображень на різних тематичних сайтах, в журналах, каталогах, буклетах та іншої рекламної продукції. Попри те, що останнім часом дизайнери використовують у своїй роботі програми 3D візуалізації для моделювання приміщень квартир і будинків, реальним підтвердженням реалізації проекту все ж є інтер’єрні фото. Наприклад, створена на сайті дизайнера галерея з програмними моделями та реальними фотографіями в жанрі «до і після» буде виглядати набагато переконливіше.

Безсумнівно, величезну роль тут відіграє вміння фотографа для інтер’єрів від дизайн-студії «Салютіс» створити знімки із власним сюжетом, щоб глядачеві, в результаті захотілося побачити все на власні очі. Безсумнівно, фотографії, на яких глядач сприймає себе всередині інтер’єру, відчуває передану за допомогою фотозйомки атмосферу та реальність, під силу лише справжньому професіоналу. Довірившись фахівцеві студії дизайну Салютіс, ви отримаєте портфоліо, що нагадує справжній витвір мистецтва, в якому предмети меблів і деталі інтер’єру складаються в єдину чудову композицію. Ціна фотозйомки інтер’єру будь-якого приміщення в Києві залежить, перш за все, від складності концепції, технічного завдання, особливостей приміщення, предметів, меблів, що знаходяться в ньому, та необхідного для зйомки обладнання. Ознаками того, що фотозйомка проводиться на високому професійному рівні, є, перш за все, достатня тривалість процесу, увага до освітлення і деталей інтер’єру.

Замовити якісну предметну фотозйомку, інтер’єрну фотозйомку, іміджеву фотозйомку та рекламну фотозйомку в Києві можна за контактами, зазначеними на сайті.