Готуємося до нового року разом!

Готуємося до нового року разом!

Новий рік зовсім скоро, а у Вас ще немає подарунків? Не проблема!
Пропонуємо Вам прекрасні святкові рішення!

Індивідуальні вітальні листівки. Зробимо будь-якого розміру, форми, на гарному папері, прикрасимо УФ-лаком, створимо незабутній вигляд.

Ігрові карти. З різними варіантами облич та сорочки колоди. Розмістимо ваші фотографії або кумедні картинки замість вальтів, дам, королів і тузів а також підберемо найкращий варіант сорочки.

Плакат або календар-плакат. Завжди приємно подивитися на стіну і побачити фотографію близької людини, улюбленого домашнього вихованця або ілюстрацію найприємніших спогадів, оточених незвичайним пейзажем, красивими орнаментами з календарем на наступний рік.

Наклейка на шампанське. Хто може уявити собі новорічне свято без цього чудово грайливого напою? А тепер уявіть, що Ви будете зустрічати 2012 рік з шампанським, на якому красується Ваша улюблена людина або шановна колега. Оригінально, просто та зі смаком!

Обгортка на шоколад. Поповніть колекцію своїх святкових солодощів шоколадкою з фотографією Вашого друга, другої половинки, тещі, дитини або сусіда. Порадуйте своїх колег і клієнтів брендованою плиткою шоколаду.

А також: блокноти, блоки для записів, щоденники; квартальні, настінні, настільні, кишенькові календарі; запрошення та багато іншого ми готові зробити для Вас!