Міжнародний освітній проект — HRevolution’15

Міжнародний освітній проект — HRevolution’15

Наприкінці квітня відбувся щорічний проект від AIESEC — HRevolution’15, спрямований на розвиток молодих спеціалістів та поширення знань у сфері управління персоналом, в якому друкарня «Салютіс» виступила в якості поліграфічного партнера та забезпечила учасників необхідним письмовим обладнанням.

AIESEC — міжнародна студентська організація, що існує у більш ніж 120 країнах світу уже протягом 67 років, метою якої є розвиток лідерського потенціалу молоді та позитивний вплив на суспільство.
Головним видом діяльності організації є реалізація міжнародних програм. Проте це не єдиний продукт AIESEC, адже зараз мова йтиме про освітній проект.

Під час проведення заходу

За час HRevolution’15 слухачі освоїли цікаву та практичну інформацію від провідних HR спеціалістів, бізнес-тренерів та консультантів з підбору персоналу з таких компаній як DOPOMOGA Ukraine, GoIT, Unilever, Kyiv School of Economics та інших. Усі спікери завзято та захопливо ділились особистими історіями перемог та поразок на своєму кар’єрному шляху, цікавими практичними та теоретичними порадами. Серед спікерів, звичайно, були й випускники організації AIESEC, адже хто, як не вони з неймовірним запалом прагнуть ділитись досвідом та інформацією з новим поколінням.

« Дякую за неймовірних спікерів, теплий прийом та чудові кекси! Дякую за натхнення та позитивні емоції! » –

ділиться враженнями учасниця HRevolution’15 Оля Ніжник

Справді, теплий прийом та дружня атмосфера панувала протягом всього проекту. Здружитися та набути практичних навичок роботи в команді учасникам допомогла групова гра — кейс. Три команди мали описати ідеальний профіль кандидата на одну з програм стажувань, що організовує AIESEC: Global Citizen, Gobal Talent та Global Enterpreneur StartUp. Команди реалізували цікаві ідеї та отримали задоволення від інших виступів.

« Та, звичайно, підтримка партнерів створювала затишну атмосферу кожного дня конференції. Особливу подяку висловлюємо типографії “Salutis” — компанії, що завжди орієнтована на клієнта. Дякуємо “Salutis” за партнерство з організацією AIESEC та активну підтримку HRevolution’15! » –

надзвичайно теплі слова почули представники «Салютіс» від організаторів

Ми з радістю ще неодноразово будемо підтримувати подібні проекти, оскільки це суттєві кроки у зміні майбутнього на краще!